Er det svært at gå alene med dine tanker, og føler du, at du sidder fast og ikke ved, hvordan du skal komme videre? Føler du ikke, at du kan gå til dine nærmeste for at søge hjælp og nærhed, af frygt for at blive dømt og ikke forstået? Er dine tanker svære for dig at sætte ord på?

Du har taget det første og det vigtigste skridt i den rigtige retning ved at have fundet frem til mig her. Jeg dømmer dig ikke på det, du deler med mig, og jeg er her for at hjælpe dig med at rumme de udfordringer, du står overfor i dit liv, så du igen kan leve dit liv og forhåbentligt komme videre i den rigtige retning.

Jeg tilbyder bl.a. Walk and Talk. En gåtur langs vandet, i grønne omgivelser eller i bymiljø i omegnen af København. For mig er det ikke vigtigt hvor du ønsker at gå en tur. For mig er det vigtigt, at det er i trygge omgivelser for dig. Et sted hvor du føler, du kan være i fred og finde roen i dig selv.

Du har også mulighed online samtaler med mig, hvis du føler, at du har en presset hverdag, eller måske føler du dig mere tryg ved at være hjemme i dine egne omgivelser. Derfor har du også muligheden for at Facetime med mig, når følelserne og tankerne presser sig på.

Jeg forstår at tanker kan være pinlige, svære at forstå og tunge at gå rundt med alene. Derfor er alle samtaler med mig også diskrete og under fuld tavshedspligt.


Walk and Talk
En 60 minutter samtale i det fri.
Vi mødes og går en tur i eller i nærheden af København. Vi taler om det, du har brug for at tale om, og du har min fulde opmærksomhed. Jeg vil være lyttende og støttende, og give dig råd eller forslag til coping-teknikker, hvis du har brug for det.

Online samtale:
En 60 minutter samtale online.
Jeg vil anbefale en online samtale til dig, der har det rigtig svært med at komme ud i det åbne og møde en fremmed ansigt til ansigt. Du sidder derhjemme i dine trygge rammer og er på kamera med mig.
Online samtale foregår over Facetime, hvor du har min fulde opmærksomhed i 60 minutter. Ligesom i en anden samtale vil jeg være lyttende og støttende, og vi taler om det, DU har brug for at tale om.

Det vi taler om bliver mellem os to.

BESTIL TID